FAQ

Veelgestelde vragen

Zijn de producten vegan?


Alle producten zijn vegan buiten onze puur natuur granola. Deze is namelijk bereid met opgeklopt eiwit.
ZIjn de producten glutenvrij


Onze producten zijn van nature glutenvrij maar niet gecertifieerd. Wat bedoel ik daarmee? Haver is van nature glutenvrij maar tijdens de oogst/verwerking kan er een lichte contaminatie zijn. Indien het gecertifieerd is, dan wordt het 100% apart geoogst en verwerkt. De bakkits zijn niet glutenvrij maar wel tarwevrij. Deze bevatten oergranen zoals spelt.
Bevatten de producten tarwe?


Al onze producten zijn tarwevrij
Krijg ik een mail wanneer de producten verzonden zijn?


Neen, enkel wanneer de bestelling geplaatst is zal u een bevestigingsmail ontvangen. De producten worden die dag of de dag erna verzonden. Indien u merkt dat een bestelling langer op zich laat wachten, aarzel niet ons te contacteren.
Kan ik betalen met bancontact/visa?


Dit is helaas nog niet mogelijk. Wij doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk aan te bieden. Indien je niet met mastercard of paypal wenst te betalen, kan je steeds contact opnemen met charlotte@arthurandsisters.be om een bestelling te plaatsen via overschrijving.
In welke winkel kan ik jullie producten terugvinden


Alle winkelpunten in jouw regio vind je op de contactpagina. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan raden wij jou aan de winkels in jouw buurt te contacteren of deze in stock is. Alle producten zijn steeds beschikbaar op de webshop. Gratis transportkost vanaf 29,99 euro.
Mag ik de natuuryoghurt vervangen door andere yoghurt?


Zeker en vast. U kan vrij kiezen welke yoghurt u het liefst toevoegt aan uw bakkits of granola.